✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Dr Martens Wilde - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Uniform / Herr hos shoemed.se (16775001-r)

Dr Martens Wilde - Svart (Herr)

Art nr:
16775001-r
Oljebeständig sula:Ja
Skinn:Ja
Vattenavisande:Ja
Dr Martens historia startade någon gång under 1945 i München, när Dr Klaus Maertens tog fram en ny typ av sula för att läka från en skada i foten. Han tog fram en mjuk och dämpande sula, då de traditionella lädersulorna inte var tillräckliga för hans rehabilitering. Men det var först år 1960 som den första snörkängan 1460 kom till, med de karakteristiska gula sömmarna. Den togs fram i samarbete med familjen Griggs i England som hade fått upp ögonen för Dr Maertens mjuka sula. Dr Martens är ett varumärke som framförallt har fungerat som jobbskor, men med åren har utvecklingen gått över till fritidsskor och mycket tack vare musikbranschen där Dr Martens blivit lite av en kult. Kängorna tillveras än idag i England och representerar ett varumärke av mycket hög kvalitet.
Dr. Martens Wilde är en smidig boots med resår i sidorna så att man lätt kommer i och ur med foten. Skaftet på denna modell är lite kortare och når precis över ankeln.

Ovandelen är i ett slittåligt, blankt skinn. Sulan i gummi har oljebeständiga egenskaper och ger bra stötdämpning. Denna modell smalnar av i tåboxen och passar en smal till normalbred fot.

Denna sko passar yrken där man går och står mycket, vistas både inom- och utomhus, samt bär uniform i tjänsten.
Storlek41424345
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: