✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Soft 7 Wedge - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (SVART_825840855845_4709r)
ECCO Soft 7 Wedge - Svart (Dam)

ECCO Soft 7 Wedge - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_825840855845_4709r
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Soft 7 Wedge är en väldigt lätt och smidig promenadsko i skinn. Ovandelen regleras tack vare snörningen om sju hål.

Dessa promenadskor utmärker sig främst för att de har en  sula med kilklack. Detta ger en bra stabilitet och avlastning under hälen vi varje steg, samtidigt som det ger skorna ett lite tuffare utséende.  Skor med lite klack eller kilklack ger även en bra avlastning för ryggen, speciellt om man går och står mycket om dagarna.

ECCO  Soft 7 Wedge är en mycket stilren promenadsko. Baktill i skaftet sitter en diskret flärp att ta tag i som hjälpmedel när man ska  komma  i skorna med foten.
Snörena i denna modell är platta och en aning vaxade. Innersulan i textil är löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar i skorna.

Ovandelen är tillverkad i ett matt skinn som formar sig lätt efter foten. Skinnet är mjukt och sömmarna i ovandelen är placerade med eftertanke för att inte skava  mot foten. ECCO Soft 7 Wedge har dessutom ett Gore-Tex membran som  gör att dessa skor blir helt vattenavvisande.

Yttersulan i PU  ger en mycket bra sviktkänsla i varje steg. Klackhöjden är ca. 4 cm.

Vi rekommenderar ECCO Soft 7 Wedge som fritidsskor, men även som arbetsskor för t.ex. uniformspersonal.
Storlek36394042
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: