✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Citytray - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Dressade skor / Herr hos shoemed.se (SVART_825840825480_5127r)
ECCO Citytray - Svart (Herr)

ECCO Citytray - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_825840825480_5127r
Skinn: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Citytray är en elegant herrsko som passar de flesta formella sammanhang. Ovandelen har en klassisk siluett med en tvärgående söm över tåboxen.

Snörningen om fyra hål justeras över vristen för önskad passform.

Yttersulan på dessa skor är tillverkad i gummi, vilket ger en mycket bra greppvänlighet i sulan samt en unik komfort, tack vare ECCO TRAY™ Teknologi.

ECCO Citytray är en skinnfodrad sko men en hög känsla av komfort mot foten. Innersulan i läder är löstagbar för den som vill använda andra fotbäddar i skorna.
Storlek39404345
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: