✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Terracruise II - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Herr hos shoemed.se (84303452470-r)

ECCO Terracruise II - Svart (Herr)

Art nr:
84303452470-r
Gore-Tex: Ja
Snabbsnörning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Vattenavisande: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.

ECCO Terracruise II – är en uppdatering av en äldre Terracruise som gjort sig väldigt populär p.g.a. sin smidighet och funktionalitet.

Denna sko är konstruerad för att klara både vandringsleder och stadsmiljö. Den har en greppvänlig sula i gummi som ger en skön svikt och stabilitet medan ovandelen i mesh ger en följsamhet och ett sportigt uttryck. Terracruise II är dessutom en sko med Gore-Tex vilket gör den helt vattenavvisande.

Snabbsnörningen gör det lätt att komma i och ur skorna. Innersulan är löstagbar och går att byta ut mot ortopediska fotbäddar om man använder sådana. Ovandelen är dessutom sammanfogad med sulan utan vare sig lim eller söm.

Vi rekommenderar dessa skor för dig som är aktiv och låter sig inte hindras av varken regn eller rusk.

Skorna passar även bra som arbetsskor för dig som vistas i både inom- och utomhusmiljö, framförallt om du går på varierande underlag eller hårda golv.

Storlek4246
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: