Icebug Metro2 W BUGrip Vinterkänga - Grå (Dam)

Artikelnummer: F13004-9H

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek37384040.54141.5
FärgGRA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Icebug Metro2 W BUGrip är en praktisk, varm och lätt vinterkänga  som tål temperaturer ner till - 20 grader.

   Ovandelen i mocka är mjuk och följsam mot foten. Längst med sulan löper ett slaskskydd som ger  gör skorna mycket tåliga i lite mer krävande miljöer samt skyddar mot saltfläckar och smuts. Invändigt är  kängorna fodrade med ett mjukt fleecefoder i 100% återvunnen polyester.

   Innersulan i mesh är löstagbar vilket gör att dessa vinterskor passa bra med formgjutna fotbäddar. Lästen är rymlig i tåboxen och lämnar gott om utrymme för alla tår och  stortåled.

   Mellansulan i EVA  på  Icebug Metro2 W BUGrip ger en skön stötdämpning i varje steg. EVA är ett  väldigt lätt material med bra sviktegenskaper.
   Sulan är vridstuv och ger en bra stabilitet i varje steg.

   Yttersulan är tillverkad i gummi som till 20% består av återvunnet material. Yttersulan är utrustad med 16 inbyggda  broddar med karbidstål. Sulan har även piggar i gummi, detta för att även ge ett bra grepp om underlag som inte är isiga. Karbidstål är mycket slitstarkt.

   Skafthöjden går upp en bit över bristen och man öppnar upp skaftet med en dragkedja.

   Vi rekommenderar Icebug Metro2 W BUGrip som promenadskor för vintern oavsett snö eller is. Oavsett om vädret blir riktigt ruggigt på vintern så ska du känna dig trygg och bekväm.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
   Dubbar: Ja
   Greppvänlig sula: Ja
   Vattenavisande: Ja
  • Om varumärket
  • Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Icebug Nor W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)
Stilrent sportig vinterkänga med Michelinsula
2100 kr
Icebug Solus W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)
REA
Vinterkänga med Michelin odubbad friktionssula
1125 kr 1875 kr
Icebug Arcus W RB9X GTX - Svart (Dam)
Mycket stötdämpande promenadsko med Gore-Tex
1800 kr

Senast visade

Icebug Metro2 W BUGrip Vinterkänga - Grå (Dam)
Vinterkänga med inbyggda broddar
2300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.