✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Didrik - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Herr hos shoemed.se (15301-212-r)

Hästen Didrik - Svart (Herr)

Art nr:
15301-212-r
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Didrik är en smidig slip-on modell med skinnfoder och ovandel i fettad nubuck.

Denna modell är dessutom bred i lästen. Bak i hälkappan sitter en dekorativ rem på utsidan av skon för att ge en känsla av seglarskomodell. Innersulan i skinn är löstagbar och skorna passar bra att ha egna fotbäddar i.
Ovandelen går upp en bit över vristen så denna modell passar bäst på en fot med normalhög vrist.

En slip-on sko ska sitta ganska exakt redan vid köptillfället då ovandelen inte går att reglera. Om skorna sitter för löst vid köptillfället, så kan det hända att de börjar glappa med tiden när skinnet gett med sig.

Hästen Didrik passar både som fritidssko och som arbetssko. Vi rekommenderar denna modell för uniformsyrken eller arbeten där man både går och står mycket om dagarna.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: