✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Nirak M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Herr hos shoemed.se (SVART_7310710204746_F13r)
Icebug Nirak M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr)

Icebug Nirak M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7310710204746_F13r
Antihalk : Ja
Lättvikt: Ja
Varmfoder: Ja
Vattenavisande: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Nirak M Michelin är en sneakermodell med högt skaft. Kängan är varmfodrad med fleecefoder vilket håller fötterna både varma och torra, samt ger en mycket skön komfort för foten då fleecematerialet är väldigt mjukt i sin helhet. 

Ovandelen är tillverkad i ett skinnfritt material bluesign®-certifierad RipStop-textil. Det är ett textilmaterial som är kraftigt nog att klara både regn och rusk.
Ripstop betyder att textilmaterialet är slitstarkt nog att inte gå att riva upp eller repa. Skorna har en förstärkning bak i hälen och över tåboxen som ger ett extra skydd mot slask.

Skorna är vattenavvisande och har även reflexdetaljer. Icebug Nirak M Michelin har en mycket hög komfortgrad och inbjuder till många och långa promenader i både stadsmiljö och natur. Ovandelen regleras tack vare snörningen om fem hål och en hake.

Yttersulan är tillverkad i gummi och fungerar som ett klassiskt friktionsdäck på is. Yttersulan är  framtagen i samarbete med däckjätten Michelin och ger ett mycket bra grepp på både våta och isiga väglag oavsett temperatur. Den odubbade sulan är tacksam då den går alldeles utmärkt att använda även inomhus.

Mellansulan i EVA är lätt och sviktande. Detta gör att Icebug Nirak M Michelin passar för både promenader och hiking.  Den stötdämpande sulan avlastar rygg och leder och gör att skorna passar för både arbete och fritid.

Innersulan är fodrad med 100% återvunnet material och sulan är löstagbar om man vill komplettera skorna med en formgjuten fotbädd.

Vi rekommenderar Icebug Nirak M Michelin just för att den med sina ca.900 gram passar för både arbete och fritid,  för höst, vinter och tidig vår  för långa och korta promenader i varierande miljö.

Skorna är normalbreda i lästen.
Storlek414242.54345
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: