✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Flash Promenadsko - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (Joya-Flash-sv-r)

Joya Flash Promenadsko - Svart (Herr)

Art nr:
Joya-Flash-sv-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Flash - är en sportig promenadsko med snörning.

Den har en luftig ovandel i mesh vilket gör att dessa skor kan användas även under sommarens varmare dagar. Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina ortopediska inläggsulor i skorna.

Lästen är rymlig på denna modell och därmed passar Joya Flash de flesta fötter. Ovandelen regleras tack vare snörningen, beroende på fötternas dagsform.

Denna modell passar både som fritidssko och som arbetssko.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.
Storlek41 2/343 2/3
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: