✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya London II Boots - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Boots / Dam hos shoemed.se (SVART_7640141783382_915r)
Joya London II Boots - Svart (Dam)
Joya London II Boots - Svart (Dam)

Joya London II Boots - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7640141783382_915r
Dragkedja: Ja
Lös resår: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya London II är en stilren skinnboots med resår i skaftet. Ovandelen i skinn är slät och mjuk och helt fri från onödiga sömmar som kan klämma åt och skava mot foten.

På ena sidan om skaftet sitter en resår som flexar i varje steg. På andra sidan om skaftet sitter en diskret dragkedja som underlättar vid av- och på tagning av dessa boots från Joya.

Ovandelen, resåret och yttersulan går ton i ton med varandra vilket ger Joya London II en väldigt klassisk och tidlös siluett. Lästen är smal- till normalbred.

Innersulan är löstagbar, men det är viktigt att tänka på att t.ex. en formgjuten fotbädd oftast är väldigt kraftigt uppbyggd, vilket kan leda till ett kraftigt slitage invändigt i skorna då de inte är anpassade efter en sådan sula.

Joya London II har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.
En sko från Joya kan även vara behjälplig vid problem med hälsporre eller artros.

Storlek36 1/33737 2/338 1/33939 2/340 1/34141 2/342 1/3
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: