Monitor Charged BOA Skyddskänga- Svart (Unisex)

Artikelnummer:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek
Färg
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Monitor Charged Boa är en sportkänga med skyddsklass. Dessa skyddskängor har alla tänkbara egenskaper som bidrar till en mer bekväm arbetsdag.

   Kängorna har ett BOA® snörsystem, vilket är ett av de lättaste snörsystemen på marknaden. Man skruvar åt snörningen efter önskemål och får tack vare detta en jämn  åtsnörning över hela foten.

   Monitor Charged BOA är en halvhög  skyddskänga  med ovandel i ett slitstarkt textilmaterial. Kängorna är vattenavvisande och har en förstärkning bak i hälen samt över tåboxen, för att tåla tuffare klimat och arbetsuppgifter. Kängorna har en tåhätta i aluminium och ett mjukt spiktrampskydd.

   Kängorna har en väldigt bra stötupptagning och löstagbar innersula i  Memory Foam. Yttersulan på Monitor Charged BOA ingår i serien Sigma. Det har en mönstrad slitsula i gummi som ger ett mycket bra grepp på hala underlag inom t.ex. industri eller lokalvård. Mellansulan i EVA ger en bra stötdämpning och lätthet i dessa kraftiga kängor. Mellansulan är dessutom förstärkt för att ge optimal stabilitet i mer krävande arbetssituationer.

   Kängorna har ett Monimex - membran som gör dem helt vattenavvisande.

   EN ISO 20345:2011 S3 WR SRC HRO
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antihalk : Ja
   Boa snörning: Ja
   Skyddsstålhätta Aluminium: Ja
   Spiktrampskydd: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Monitor är ett svenskt varumärke som på kort tid har blivit en av Skandinaviens ledande tillverkare av skyddsskor. Grundidén för varumärket kom efter en vandringsresa i Monitor, i USA Nevada. Tanken på att skapa skyddsklassade skor som inte följer traditionella mönster rotades där och då.

   Monitor är ett varumärke som tänker utanför boxen designmässigt och har velat skapa en sportigare version av skyddsskor. Funktionalitet, komfort och säkerhet kombineras med noga utvalda material som ger en lång hållbarhet. Skorna ska prestera maximalt i krävande miljöer där design inte får kompromissa med slitstyrka och fothälsa.

   Monitor är ett av Skandinaviens ledande varumärken på skyddsklassade yrkesskor.

    

  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Monitor M Express ESD Snörsko - Svart (Unisex)
REA
550 kr 1100 kr
Monitor Radar Skyddssandal - Svart (Unisex)
Skyddssandal med tåhättan i komposit och mjukt spikskydd
1200 kr
Monitor Birka Mjuktoffel - Vit (Unisex)
Lätt mjuktoffel med antihalksula
950 kr
Monitor Victory Promenadsko - Svart (Unisex)
REA
Bekväm arbetssko/promenadsko med en yttersula i halksäker gummi
440 kr 880 kr

Senast visade

Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.