✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Moldava WG AD Sandal - Brun (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (BRUN_8004373026010_F230r)
Scholl Moldava WG AD Sandal - Brun (Dam)
Scholl Moldava WG AD Sandal - Brun (Dam)

Scholl Moldava WG AD Sandal - Brun (Dam)

Art nr:
BRUN_8004373026010_F230r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Nubuck: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Moldava Wedge AD är en lätt och smidig klassisk sandal med korksula och ovandel i fetläder.

Den har en Bioprint Adapta-sula, vilket innebär att sandalerna har en mer anatomisk uppbyggnad i fotbädden, med ett bra stöd för hålfoten och i tåvallen.
Fotbädden är klädd i mocka.

Scholl Moldava Wedge AD har en skålad form i fotbädden för hälen. Detta för att samla kroppens egna stötdämpning, dvs. fettkuddarna i hälen.
Sandalen ger en mycket bra stabilitet och en mycket bra avlastning i varje steg.

Scholl Moldava Wedge AD har en tjock korksula, vilket gör att man kommer upp lite, framförallt i hälen, och det ger en skön avlastning för ryggen samtidigt som stödet för hålfoten motverkar överpronation. Slitsulan i EVA är fylld med små luftbubblor och ger en bra dämpning och lätthet i sandalerna.

Scholl Moldava Wedge AD är vad man kallar för normala i lästen, men sandalerna passar även bra på en smalare fot tack vare att den har två reglerbara remmar över foten.

Scholl Moldava Wedge AD är en sandal som ofta används som arbetssandal inom t.ex. skola och vård och omsorg. Sandalerna passar bra som arbetsskor inom arbeten där man vistas inom torra miljöer och där man både går och står mycket om dagarna på hårda golv.

Vi rekommenderar även dessa sandaler som innetofflor för hemmabruk eller som semestertofflor.
Storlek38364142403739
FärgBRUN
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: