✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl New Bonus Mjuktoffel - Svart (Unisex) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Mjuktofflor / Herr hos shoemed.se (1514513206-r)

Scholl New Bonus Mjuktoffel - Svart (Unisex)

Art nr:
1514513206-r
Hälrem: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Tål att spritas av: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl New Bonus är en praktisk, skön och lättrengjord mjuktoffel från Scholl med löstagbar innersula. New bonus ger bra svikt under foten och har en vändbar hälrem som går att reglera med ett spänne.

Ovandelen i skinn andas bra och skyddar foten från vätskor. Den går bra att både torka av med fuktig trasa och att sprita av vid behov. Skinnet går också att behandla med impregnering alternativt putsa upp vid behov.
Slitsulan i gummi ger bra grepp och har en antihalkfunktion. Innersulan i skinn är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar.

Denna modell passar en smal- till normalbred fot och passar för arbete som t.ex. kallskänka, inom vård och omsorg samt som trädgårdstoffel för dig som bara vill ha något bekvämt på fötterna.
Storlek4445
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: