Scholl Rio Summer Special - Blå (Dam)

Artikelnummer: 15147628-35

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek363738394041
FärgBLA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Scholl Rio Summer Special är ett par blåa slip-on sandaler. De kombinerar både stil och komfort. Dessa sandaler är ergonomiskt utformade för att ge bästa möjliga stöd och passar utmärkt för både inomhus- och utomhusbruk.

   Den övre delen av sandalen är tillverkad i mocka vilket ger en lyxig känsla och hållbarhet. Den anatomiska utformningen av sulan erbjuder utmärkt stöd för hålfoten och tåvallen, vilket förbättrar komforten och stödet.

   Fotbädden är täckt med mocka och skålad i hälen, vilket ger extra komfort och stabilitet. Den tjocka korksulan ger en liten höjd och bidrar till att avlasta ryggen genom att ge en skön dämpning.

   Slitsula är utformad i EVA-material som är fylld med små luftbubblor och  ger bra dämpning och stötdämpning, vilket gör promenader mer behagliga.

   Sandalerna har tre justerbara remmar över foten, vilket gör att de passar bra för både normala och smalare fötter.

   Passar till: Scholl Summer Special är ett utmärkt val för dig som söker en stilren sandal med hög komfort och bra stöd. De passar både för vardagsbruk och mer avslappnade tillfällen, och deras ergonomiska design säkerställer att dina fötter håller sig bekväma hela dagen.

  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Reglerbara spännen: Ja
  • Om varumärket
  • Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl.

   I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Scholl Rio 22 Special Sandal - Mörkgrå (Dam)
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
950 kr
Scholl Rio 22 Special Sandal - Bordeaux (Dam)
REA
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd, reglerbara spännen
665 kr 950 kr
Scholl Moldava Wedge AD - Röd (Dam)
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
900 kr
Scholl Moldava Sandal - Svart (Herr)
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
900 kr

Senast visade

Scholl Rio Summer Special - Blå (Dam)

Nyhet

Ergonomiskt utformade slip-on sandaler, tre justerbara spännen
995 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.