Shoes For Crews Evolution II Promenadsko - Svart (Herr)

Artikelnummer: 21211

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek38394041424344454647484950
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Shoes For Crews Evolution II är en mycket lätt promenadsko med snörning om  sju hål. Denna sko är vad man kallar en lättviktare då den har en lätthet i sig. Ovandelen är tillverkad i mesh, med är PU förstärkning som täcker framförallt den främre delen på skorna över tåboxen och sidorna. Detta för att hålla en bättre slitstyrka i mer krävande miljöer.

   Shoes For Crews Evolution II är en sneakermodell med en sportig innersula i EVA. Innersulan ger en mycket bra sviktkänsla under foten, men är löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar i skorna.

   Även mellansulan är tillverkad i EVA, ett mjukt plastmaterial  som består av små luftbubblor. Det är just detta som bidrar till att dessa skor är så lätta och mjuka. Yttersulan i gummi har både oljebeständiga och antihalkegenskaper. Detta gör att Shoes For Crews Evolution II är en väldigt passande  jobbsko för  t.ex. servering eller kökspersonal. Ovandelen är vattenavvisande, men inte vattentät. Skorna är helt skinnfria.

   Mellansulan har även en transperens luftkudde inder hälen, vilket ger en bra stötdämpning i varje steg, samt ett väldigt sportigt utséende på skorna.

   Vi rekommenderar dessa skor för tillfällen där man går och står mycket både inom- och utomhus, men inte minst i miljöer där man rör sig mellan våta och torra underlag  inom t.ex. uniformsyrken, servering eller kök.

   För att bibehålla en säker användning, medföljer ett litet verktyg till dessa skor. Verktyget används för att göra rent i sulmönstret och för att mäta sulmönstrets djup för optimalt grepp.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antihalk : Ja
   Lättvikt: Ja
   Oljebeständig sula FO: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Shoes for crews (SFC) grundades av Stan Smith för över 30 år sen. Han ville skapa skor som var halksäkra och eliminera den ökning av arbetsplatsskador som just orsakade av halka och fall. Idag är Shoes for Crews branschstandarden och en betrodd ledare inom säkerhetsskor för många företag.

   Som en av de flertal innovatörer inom branschen för "halksäkra skor" har de nu nu jobbat i mer än 35 år med tillverkning och försäljning av skyddsskor av hög kvalitet.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Shoes For Crews Cater II Slip-on - Svart (Herr)
Sportig slip-on med antihalksula
1150 kr
Shoes For Crews Saloon II Promenadsko - Svart (Dam)
Sportig snörsko med antihalksula
1150 kr
Shoes For Crews Cambridge III Dressad sko - Svart (Herr)
1350 kr
Shoes For Crews Revolution II Promenadsko - Svart (Dam)
Lättviktare i sportig modell med antihalksula
1300 kr

Senast visade

Shoes For Crews Evolution II Promenadsko - Svart (Herr)
Lättviktare i sportig modell med antihalksula
1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.