✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Sievi Roller High XL +S3 Skyddskänga - Svart (Unisex) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Skyddskängor / Herr hos shoemed.se (49-52157-353-08M-r)

Sievi Roller High XL +S3 Skyddskänga - Svart (Unisex)

Art nr:
49-52157-353-08M-r
Antistatisk A (100 k? - 1000 M?): Ja
Boa snörning: Ja
Bred vidd: Ja
ESD: Ja
Oljebeständig sula FO: Ja
Spiktrampskydd: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Vattenavisande: Ja
Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och yrkesskor. Varumärket kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort. Produktutveckling är också något som Sievi kännetecknas av, utseende och design är lika viktigt som kombinationen av funktionella material och innovativa lösningar för ökad säkerhet. I sortimentet hittar du fler funktioner såsom tåhättor, oljebeständiga sulor, antistatiska skor, vattenavstötande material m.m.
Sievi Roller High XL S3 är en skyddskänga som skyddar dina fötter samtidigt som den håller dem torra och fräscha. Den är försedd med den patenterade snörningsmekanismen BOA®. Du vrider enbart på ratten, lokaliserad på ovandelen av skon, och dina skors passform anpassas till just dina fötter. Snörningen frigörs enkelt och behändigt när ratten lyfts.

Skon är utrustad med ett något högre skaft vilket ger en stabilitet till foten och dess ankel. Den har en metallfri skyddståhätta (komposit) och är ESD-klassad. Skorna har en oljebeständig sula som är stötdämpande. Den utbytbara iläggssulan i Sievis egna Dual Comfort-material, hjälper dina fötter och din rygg att må bättre hela dagen. Sievi står för professionalism och märket kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort, utan att pruta på säkerhet. Ovandelen är gjord av ett mjuk PU-material (materialet är likt läder men är avsevärt mer slitstarkt).

Säkerhetsklass: EN ISO 20345: S3 SRC

Passar till: yrken inom exempelvis industri, kök, livsmedel och bygg.
Storlek414344
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: