Badsandaler och badtofflor

Upptäck våra mest populära badtofflor och badsandaler för säsongen från Birkenstock, Scholl och Crocs.

Gemensamt för alla är att de är funktionella, vattentåliga, några med anatomiskt uppbyggda fotbäddar andra med ventilerade överdelar och hälrem. Fantastiska att bära nu under sommaren!

Shoemed är ett företag som grundades 2010 med målet att hjälpa våra kunder till rätt skoval. Verksamheten startade med en liten butik och har utvecklats till en specialiserad e-handel som kan serva kunder lika bra via webben, via mail och telefon som via butik. Shoemed har ett unikt sortiment och koncept. Om du har några frågor kan du bäst nå oss genom att maila till kundtjanst@shoemed.se. Vi försöker besvara alla era frågor!

Välkommen till Shoemed! Vi finns här för dig!

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-15 av 15 artiklar
Sortera:
Birkenstock Arizona EVA, Smal läst - Vit (Dam)
495 kr
Birkenstock Arizona EVA, Smal läst Sandal - Orange (Dam)
REA
346.25 kr 495 kr
Crocs Classic Slide Toffel - Svart (Unisex)
Lätt toffel med vattentåliga egenskaper
300 kr
Crocs Classic Toffel - Svart (Unisex)
Klassiker från Crocs med lufthål och hälrem
500 kr
Crocs LiteRide 360 Clog Toffel - Blå (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs Literide 360 Toffel - Blå (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs Literide 360 Toffel - Svart (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs LiteRide 360 Toffel - Svart (Unisex)
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
650 kr
Crocs Literide 360 Toffel - Vit (Unisex)
REA
Sandaler med ventilerande överdel och hälrem
550 kr 650 kr
Scholl S Nautilus Toffel - Svart (Unisex)
Badtoffel med reglerbar rem
600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.