Sommarsneakers SS22

Nu är äntligen tiden här för att köpa sommarens sneakers! Perfekta promenadskor att bära både på fritiden och på arbetet.

Vi på Shoemed kan erbjuda både gamla klassiker och nya sneakers för säsongen SS22.  Gemensamt är att de flesta är fotriktiga, ergonomiska och anatomiskt uppbyggda sneakers. Allt för att dina fötter ska må bra. Att många även har en hög modefaktor gör dem riktigt eftertraktade.

Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-9 av 9 artiklar
Sortera:
ECCO MX M Low Promenadsko - Svart (Herr)
Vattenavvisande sportiga skor
1400 kr
ECCO MX W Low Promenadsko - Svart (Dam)
Vattenavvisande sportiga skor
1400 kr
Gaitline Track Knit Promenadsko - Blå (Unisex)
Lätt promenadsko med god stötdämpning
1900 kr
Gaitline Track Knit Promenadsko - Svart (Unisex)
Lätt promenadsko med god stötdämpning
1900 kr
Scholl Galaxy Sporty Promenadsko - Svart (Dam)
REA
Promenadskor med lätt yttersula och ovandel i kragtifg textil med syntetförstärkningar
895 kr 1195 kr
Scholl Selfoss Promenadsko - Blå (Dam)
REA
Promenadskor med ovandel i vattentätt membran
895 kr 1450 kr
Scholl Sprinter Easy Promenadsko - Vit (Dam)
REA
Sportig promenadsko med anatomiskt uppbyggd fotbädd
895 kr 1200 kr
Scholl Sprinter Wave Promenadsko - Blå (Dam)
REA
Promenadskor med klassisk snörning och Biomechanics-fotbädd
895 kr 1200 kr
Skechers Womens Arch Fit Sneaker - Rosa (Dam)
Lättviktsskor med hålfotsstöd och snörning
1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.