Varma tofflor

Våra varma tofflor är noga utvalda modeller från varumärken som b.l.a. Axelda, Birkenstock och Rohde. Tofflor som håller en hög kvalitet och håller fötterna varma under kalla dagar.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-5 av 5 artiklar
Sortera:
Birkenstock Arizona Fur, Smal läst, Sandal - Svart (Dam)
Klassisk sandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1695 kr
Birkenstock Arizona VL Sandal - Brun (Dam)
Tofflor med fodrad insida i mjuk fårull
1695 kr
Birkenstock Zermatt Toffel - Grå (Dam)
Slip on modell med rundad tå och platt sula
790 kr
Ulle Original Toffel - Grå (Unisex)
REA
Klassisk toffla tillverkad i 100 % ren ull, uppbyggd innersula och halkfri sula
497.50 kr 995 kr
Ulle Original Toffel - Grå (Unisex)
REA
Klassisk toffla tillverkad i 100 % ren ull, uppbyggd innersula och halkfri sula
497.50 kr 995 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.