Vår butik

Stockholm

Odengatan 33
113 51 Stockholm
08-730 00 84

Öppettider i vår butik

Måndag - fredag 11.00 - 18.00
Lördag 11.00 - 16.00

Observera att vi har avvikande öppetider runt specifika helgdagar. Vi noterar dessa tider under vår sida kundtjänst/kontakta osshttps://www.shoemed.se/sv/info/kundtjanst-shoemed.html


Se karta


Observera att alla skor som finns på hemsidan inte alltid finns i butiken. Om du undrar om en viss sko finns i butiken, kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan också alltid nå oss via e-post på info@shoemed.se. Vi har som mål att svara på alla mejl inom 48 timmar på vardagar. På helger kan våra svar till dig ta något längre tid.

/Teamet på Shoemed

Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.