Birkenstock Arizona Fur, Smal läst, Sandal - Beige (Dam)

Artikelnummer: 100113505
1500 kr

Tidigare lägsta pris

1500 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35363738404142
FärgBeige
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Birkenstock Arizona, smal läst är en biosandal med samma grund som de klassiska sandalerna med två remmar från Birkenstock. Den stora skillnaden mot denna sandal är att den är ullfodrad.

   Denna sandal är en perfekt innesko för den som lätt fryser om fötterna. Mockaremmarna i ovandelen är reglerbara och går att ställa om efter behov, samtidigt som de är väldigt mjuka mot foten utan att skava mot huden.

   Fotbädden är anatomiskt uppbyggd med ett skönt stöd för fotens alla valv och med en skålad häl för ökad stabilitet. Ullfodret sträcker sig över hela fotbädden och ger en varm och mysig känsla för foten. Slitsulan i EVA ger en skön dämpning för användaren.

   Denna sandal passar perfekt som innesko i torra miljöer där det kan var lite kallt på golvet, både hemma och inom kontorsmiljö eller skola.

   Lästen är smal och passar därmed bäst på en normal- till lite smalare fot.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
   Mocka: Ja
   Reglerbara spännen: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Varmfoder: Ja
  • Om varumärket
  • Birkenstocks framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i originalet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Birkenstock Halvsula, Normal läst - Blå (Unisex)
REA
Stabil halvsula i kork med uppbyggd hålfot
340 kr 400 kr
Birkenstock Arizona BB, Smal läst, Sandal - Vit (Dam)
REA
Exklusiv biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
1190 kr 1400 kr
Birkenstock Super Birkis, Toffel - Svart (Unisex)
REA
Klassisk toffel som passar lika bra i trädgården som på jobbet
722.50 kr 850 kr
Birkenstock Arizona, Smal läst, Sandal - Blå (Dam)
REA
Biosandal med anatomiskt uppbyggd fotbädd
850 kr 1000 kr

Senast visade

Birkenstock Arizona Fur, Smal läst, Sandal - Beige (Dam)
REA
Klassisk ullfodrad sandal med anatomisk fotbädd
1275 kr 1500 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.