✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Arizona SFB, Normal läst - Grå (Herr) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Herr hos shoemed.se (GRA_4052001799731_10174r)
Birkenstock Arizona SFB, Normal läst - Grå (Herr)

Birkenstock Arizona SFB, Normal läst - Grå (Herr)

Art nr:
GRA_4052001799731_10174r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Nubuck: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Skålad häl: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Arizona SFB, Normal läst är en klassisk sandal med två reglerbara remmar. Ovandelen i nubuck ger sandalen lite karaktär och behandlas bäst med skovård anpassad för just nubuck. Remmarna är mjuka mot foten utan att skava.

Fotbädden har en anatomisk uppbyggnad som ger ett bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd.


Birkenstock Arizona SFB har den mjuka fotbädden som består av ett stötdämpande skumlatex som är täckt med mocka. Mellansulan i kork och jute ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren. EVA är ett plastmaterial som ofta används i yogamattor, tack vare att det är så lätt och ger en skön sviktkänsla.

Den normala lästen passar bäst om man har en normal- till lite bredare fot.


Remmarna påp Birkenstock Arizona SFB är reglerbara och går lätt att ställa om vid behov. Dessa sandaler passar alldeles utmärkt som innetofflor hemma, alternativt som arbetsskor om man t.ex. arbetar inom vård och omsorg, skola eller på kontor.

Idag används ofta Birkenstocksandaler utomhus som en mer bekväm sommarsandal.
Storlek414243444546
FärgGRA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: