✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Bend Low, Smal läst - Marinblå (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (MARIN_4061416576547_101r)
Birkenstock Bend Low, Smal läst - Marinblå (Dam)

Birkenstock Bend Low, Smal läst - Marinblå (Dam)

Art nr:
MARIN_4061416576547_101r
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Bend Low är en foträt promenadsko med luftig oh mjuk ovandel.

Ovandelen är tillverkad i en mjuk och följsam textil- och mockaovandel.  Passformen över vristen regeleras enkelt tack vare snörningen om sju hål. Invändigt är Birkenstock Bend Low fodrad med ett textilfoder. Dessa promenadskor är foträta i tåboxen vilket ger gott om utrymme för tårna.

Innersulan har en anatomisk uppbyggnad för att ge stöd åt foten i varje steg.  Fotbädden ger en mycket bra avlastning och stadga, men är löstagbar för den som vill använda sina egna formgjutna fotbäddar i skorna. Lästen är smal vilket gör att skorna passar en smal- till normalbred fot då Birkenstock ofta upplevs som rymliga.
Uppbyggnaden i fotbädden avlastar rygg och leder och minskar snedbelastning vid överpronation.

Birkenstock Bend Low har en yttersula i gummi, med en dekorativ remsa i kork under hälpartiet. Gummisulan har ett traditionellt Birkenstockmönster av mjuka vågor undertill vilket även bidrar till ett bra grepp på varierande underlag. 

I sin helhet så har Birkenstock Bend Low en trendig och sportig siluett.  Dessa sneakers är både snygga och mycket bekväma för långa dagar på språng.
Storlek36384139
FärgMARINBLA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: