✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Levin, Smal läst - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (1013413-r)

Birkenstock Levin, Smal läst - Svart (Dam)

Art nr:
1013413-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Levin, smal läst - är en foträt promenadsko i mjukt skinn.

Levin har en klassisk fotbädd från Birkenstock, med anatomisk uppbyggnad. Fotbädden har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Fotbädden är dessutom löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar i skorna.

Den foträta formen i tåboxen ger ordentligt med utrymme för alla tår.

Slitsulan på skorna är tillverkad i gummi och ger ett bra grepp om de flesta underlag. Den smala lästen passar en smal- till normalbred fot och skorna går att reglera över vristen tack vare snörningen.

Vi rekommenderar Birkenstock Levin för den som söker en ordentligt uppbyggd promenadsko som ger ett bra stöd under foten. Oavsett om man vill använda skorna som fritidsskor eller arbetsskor, så är denna modell ett passande val om man går och står mycket om dagarna.
Storlek36373941
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: