✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Mayari Vegan, Smal läst, Sandal - Rosa (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Skinnfria skor / Dam hos shoemed.se (1016402-r)

Birkenstock Mayari Vegan, Smal läst, Sandal - Rosa (Dam)

Art nr:
1016402-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Mayari Vegan, smal läst är en klassisk sandal med två reglerbara remmar över vristen. Remmarna är tillverkade i Birkoflor, som är ett mjukt filtmaterial närmast foten, med en färgfilm på ovandelen.

Just denna modell kommer helt i veganska material.

Remmarna är smalare än på Birkenstock Arizona som kommer med två remmar istället. Fotbädden i syntetmocka har en uppbyggnad som ger bra stöd i hålfoten och framtill i tåvallen, den har även en skålad form i hälen för ökat stöd. Mellansulan i kork ger bra stabilitet och slitsulan i EVA ger ytterligare dämpning för användaren.

Den smala lästen passar bäst om man har en smal- till normalbred fot.

Vi rekommenderar dessa sandaler som fritidskor för både inom- och utomhusbruk, men även som arbetsskor inom vård och omsorg, skola eller t.ex. kontor.

Den fasta fotbädden brukar rekomenderas för användaning utomhus eller för användningsområden där man går längre sträckor. Detta just för att den fasta fotbädden ger mer stöd. Medan en mjuk fotbädd oftast rekomenderas för använding för hemmabruk
Storlek37
FärgRosa
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: