ECCO 2ND COZMO W Sandal - Svart (Dam)

Artikelnummer: 20682301001

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3839404137
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • ECCO 2ND COZMO W är en damsandal med anatomiskt formad fotbädd täckt av mjuk mocka. De kombinerar mjukt premiumskinn och en mycket flexibel sula i en slidesandal i ett stycke.

   Sandalerna är designade i högkvalitativa material och är unikt designade för att ge dina fötter en idealisk bas att gå och stå på. Sandalerna är designade med ECCO:s unika teknologi som kallas ECCO FLUIDFORM. Specifikt framtagen för att ge dina fötter en behaglig känsla vid gång och en bra avlastning när man står.

   Med två justerbara remmar på ovandelen är dessa perfekta sandaler för årets varma månader. Remmarna i kardborre gör att du kan anpassa sandalerna efter just din fots form, vilket ger optimal passform och komfort. Sandalerna har även yttersula i gummi som bidrar till att ge stötdämpning och ett bättre, mer stabilt grepp.

   Passar till: sandaler att bära under årets varma dagar och passar för dig med hälsporre & hälsmärta, plattfot, ömma fötter och högt fotvalv.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Kardborreknäppning: Ja
   Skinn: Ja
  • Om varumärket
  • ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

ECCO Offroad Lite Sandal - Svart (Dam)
Lätt sandal som ger bra grepp och dämpning
1200 kr
ECCO Multi-Vent GTX M Promenadsko - Beige (Herr)
2200 kr
ECCO Terracruise LT M Promenadsko - Marinblå (Herr)
Luftig promenadsko med elastiskt skoband
1200 kr
ECCO Terracruise LT Promenadsko - Svart (Dam)
Luftig promenadsko med elastiskt skoband
1300 kr

Senast visade

ECCO 2ND COZMO W Sandal - Svart (Dam)
Sandaler tillverkad av fullnarvat skinn med justerbara remmar på ovandelen
1000 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.