✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Flowt Wedge LX - Svart (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO kilklacksskor / Dam hos shoemed.se (SVART_194890147232_2733r)
ECCO Flowt Wedge LX - Svart (Dam)

ECCO Flowt Wedge LX - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_194890147232_2733r
Kardborreknäppning: Ja
Skinn: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Flowt Wedge LX är en väldigt lätt och smidig sandal med kilklack på 3 cm. Dessa sandaler ingår i kategorin lättviktare vilket passar bra under sommarens varma dagar då de inbjuder till långa promenade, flexibilitet i steget och en fantastisk komfort.

Remmarna är tillverkade i ett mjukt skinn, kombinerat nubuck och nappa. Skinnet känns lyxigt och följsamt mot foten. Vristremmen är justerbar efter önskemål, medan de två vadderade skinnremmarna som går över tåleden är fasta. Den stilrena siluetten gör att ECCO Flowt Wedge LX passar till de flesta tillfällena både till vardags och till fest.

ECCO Flowt Wedge LX har en skinnfodrad fotbädd. Fotbädden har en liten uppbyggnad för att ge stöd åt hålfoten. Lästen på dessa sandaler är normalbred.

Storlek3738394041
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: