✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Terracruise Promenadsko - Blå (Dam) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO promenadskor / Dam hos shoemed.se (82577351390-r)

ECCO Terracruise Promenadsko - Blå (Dam)

Art nr:
82577351390-r
Snabbsnörning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
Ecco Terracruise är en lättviktssko med ventilerande ovandel i mesh. Skorna passar perfekt för ett aktivt friluftsliv, men även som arbetsskor för både inom- och utomhusbruk.

Ovandelen är tillverkad i mesh och ett konstskinn som skyddar tårna och stabilicerar hälen. Fotbädden ger svikt och lite stöd, men är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar. Den flexibla sulan i skorna främjar fotens rörelsemönster. Slitsulan har taktiskt utplacerade punkter med gummi som i kombination med ett lagom kraftigt mönster, ger en bra stabilitet och grepp.

Det elastiska skobandet går att lossa på eller dra åt snabbt för den som vil slippa knyta skorna. På sidan om skorna finns en elastisk hälla som man kan trä igenom den hängade biten av skobandet i. Ecco Terracruise är en perfekt sko för den som söker en luftig promenadsko som gör jobbet.

Terracruise produceras i olika färger och vi rekommenderar dessa skor för alla typer av yrken där man går och står mycket om dagarna. T.ex. inom vård och omsorg, inom skola eller inom servering.
Storlek363741
FärgBlå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: