✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
ECCO Tredtray M - Svart (Herr) i gruppen ECCO / Skotyper / ECCO boots / Herr hos shoemed.se (SVART_825840233209_4603r)
ECCO Tredtray M - Svart (Herr)

ECCO Tredtray M - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_825840233209_4603r
Dragkedja: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Skinn: Ja
Utbytbar innersula: Ja
ECCO grundades 1963 av en dansk vid namn Karl Toosbuy och är idag ett av världens ledande varumärken på funktionella skor. Det är en av få aktörer inom skobranschen som har full kontroll över hela sitt produktionsled, från skiss, till fabrik, till slutprodukt. Idag säljs ECCO över hela världen och man lägger stor vikt vid innovation, funktion och komfort i kombination med snygg design och det är också det som lett till den stora framgången. Att kvalitén är en av grundpelarna är lika självklart, som att skorna ursprungligen kommer från Danmark.
ECCO Tredtray M är de perfekta höstbootsen. Bootsen kan börja användas tidigt på hösten för att sedan kompletteras med en varm socka  när kylan kryper på.

Ovandelen är väldigt mjuk och följsam i ett slätt kalvskinn. Ovandelen är helt fri från sömmar som kan skava och klämma åt. Tåboxen är rymlig och lämnar gott om utrymme för alla tår.

Bootsen är fodrade med ett syntetiskt teddyfoder och innersulan i är löstagbar om man vill  byta ut innersulan till en som ger mer stöd under foten. Bootsen har en viss uppbyggnad med anatomiskt uppbyggt stöd i hålfoten.

Mellansulan i PU Phorene ger  ECCO Tredtray M en mycket bra sviktkänsla under foten och en lätthet till skorna. Yttersulan har ett kraftigt mönster vilket gör att  dessa boots kan användas på varierande underlag i både stadsmiljö och natur. 

Skaftet har dragkedja i skaftet som underlättar vid av- och påtagning, men som även håller foten på plats trots att bootsen inte är snörade.

Vi rekommenderar dessa boots som fritidsskor och som arbetsskor till uniformen.
Storlek43
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: