✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Didrik M Promenadsko- Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (16301-212-r)

Klaveness Didrik M Promenadsko- Svart (Herr)

Art nr:
16301-212-r
Bred vidd: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Didrik är en smidig promenadsko i skinn med kardborreband. Dessa skor är skinnfodrade och har löstagbara innersulor för den som vill använda sina egna formgjutna fotbäddar. Slitsulan är lätt mönstrad för en smidigare siluett och ger en skön stötdämpning. Ovandelen i skinn är mjuk och denna sko utmärker sig framförallt för sin breda vidd.

Dessa skor passar bra som fritidsskor och som arbetsskor för dig som går och står mycket om dagarna.
Storlek414546
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: