✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Frida L - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (16148-208-r)

Hästen Frida L - Svart (Dam)

Art nr:
16148-208-r
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Frida L - är en kraftigt sulad promenadsko med TR gummi i slitsulan. Dessa skor ger ett bra grepp och en skön svikt på varierande underlag i stort sett året om.

Ovandelen regleras med en snörning som sträcker sig över 4 hål. Skosnörena är rundade och vaxade. Innersulan är löstagbar och kan enkelt bytas ut mot ett par personliga fotbäddar för den som använder sådana.

Lisa L kommer i en L-vidd, vilket innebär att det är en lite bredare läst på skorna. Skorna är skinnfodrade och ovandelen är i nubuck som bäst behandlas med skovård avsett för just nubuck.

Lisa J är snygga och sköna promenadskor för fötter som går och står mycket under långa dagar och som behöver lite extra plats på bredden.
Storlek36.538.540.543
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: