✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Lisa J - 14420 - Svart i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (13420-r)

Hästen Lisa J - 14420 - Svart

Art nr:
13420-r
Bred vidd: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".

Hästen Lisa J - är en bred slipon sko som är lätt att komma i med hjälp av skohorn. Den är tillverkad i ett mjukt kalvskinn och har en flexibel gummisula med bra grepp. Skorna är dessutom skinnfodrade.

Denna modell kommer i en J-vidd, vilket är lite bredare än normalt och passar en normal- till lite bredare fot. Lisa J är dessutom nästintill foträt i tåboxen, vilket ger ett bra utrymmer för tårna att sträcka ut sig på.

Den löstagbara fotbädden i skinn är lite uppbyggd i hålfoten och går att ersätta med personligt utformade fotbäddare, för den som använder sådana. Ovandelen i skinn behandlas bäste med läderbalsam eller svart skokräm vid behov.
Upptil på fotryggen vid insteget, finns en liten resår som ger flexibilitet i steget samt underlättar att man kommer i och ur skorna på ett smidigt sätt.

Att tänka på när man köper en slipon modell, är att skorna ska sitta ordentligt på foten utan att glappa, redan från början. Tar man en för stor storlek och skorna töjer sig en aning med tiden finns risk för att de börjar glappa så mycket i hälen att det blir obekvämt att använda skorna.

Denna modell passar bra som promenadskor på fritiden, men även som arbetsskor för uniformspersonal, t.ex. tågpersonal, serveringspersonal eller andra serviceyrken.

Storlek35.53636.537.53838.53939.541
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: