✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Lisa K Promenadsko - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (13226S-202-r)

Klaveness Lisa K Promenadsko - Svart (Dam)

Art nr:
13226S-202-r
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Lisa K - är en smidig promenadsko med en kryssande kardborreknäppning som ger en jämn knäppning över foten. Karborreremmen går att klippa av efter behov.

Dessa skor är skinnfodrade och har dessutom en löstagbar innersula för den som vill använda sin egna fotbäddar. Skorna är dessutom anpassade efter fotens form, vilket gör dom nästan foträta i tåboxen.

Lisa K kommer i en K-vidd vilket innebär att skorna är extra breda i lästen för en bredare fot. De är lätta att komma i och ur tack vare att men lätt öppnar upp dem med karborrebandet och kan öppna upp insteget väldigt mycket.

Denna modell är en klassisk damsko från Hästen/ Klaveness och passar bra som t.ex. firtidsskor alternativt som arbetsskor för uniformspersonal.
Storlek4140,536,537,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: