✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Thore M - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (01337-202-r)

Hästen Thore M - Svart (Herr)

Art nr:
01337-202-r
Bred vidd: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Thore M är en klassisk herrsko i skinn. Dessa skor är breda i lästen och även rymliga på höjden. Thore M har kardborreremmar på vardera sida om vristen för att underlätta när man ska komma i och ur skorna. Thore M är en klassiker från Hästen som kommer i olika ovandelar. Denna modell har en löstagbar innersula i skinn och en ganska kraftigt mönstrad slitsula för bra grepp större delen av året.

Thore M är något trubbig i formen över tån och har en ovandel i något blankt skinn. Ovandelen på denna modell är slät i skinnet för att minska trycket över foten. Dessa skor räknas som lättviktare och passar perfekt för långa dagar där man går och står mycket både på arbetet som på fritiden.

Just denna modell är en ersättare till Thore M 01336 med den enda skillnaden i att ovandelen är slät i jämförelse med föregångaren.
Storlek424345
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: