✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Edward Dressad sko - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Herr hos shoemed.se (Edward-Black-r)

Joya Edward Dressad sko - Svart (Herr)

Art nr:
Edward-Black-r
Bred vidd: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Edward är en herrsko med klassisk dressad siluett. Just denna modell har en vristrem som går att ställa in tack vare en kardborre. På så vis går skorna att öppna upp ordentligt när man ska ta på och av skorna, samt att passformen går att styra en del med den reglerbara remmen. Edward är en skinnsko och denna modell passar perfekt till kostym eller uniform, eller andra formella uppdrag där man behöver en dressad sko, men söker något med oslagbar komfort. Skorna går att reglera över vristen tack vare snörningen och innersulan är löstagbar.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

Dessa skor passar en normalbred fot.
Storlek41 2/34545 2/3
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: