Klaveness Naturform Sandal - Brun (Unisex)

Artikelnummer: 00837-336

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4243444546
FärgBRUN
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Klaveness Naturform är en skön och lätt sandal som är bred i lästen. Passar bra för dig i behov av en något bredare passform för foten. Lider du av en ömmande stortåled, Hallux valgus, kan dessa vara bra för dig.

   Tillverkad i ett mjukt och slätt nappaskinn. Ovandelen består av två reglerbara vristremmar som ställs in efter önskemål tack vare kardborreknäppningen.
    
   Invändigt är sandalerna väldigt mjuka mot foten och fotbädden känns mjuk och dämpande. Yttersulan är tillverkad i PU vilket gör att sandalerna känns väldigt lätta.
    
   Passar till: Naturform sandalen passar för dig som söker en rymlig sandal för användning med originalsulan eller med egna formgjutna fotbäddar. Sandalerna rekommenderas framförallt för inomhusbruk, men passar att använda utomhus också. Sandalerna har en mycket reglerbar läst och är enkla att komma i och ur.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Bred vidd: Ja
   Hälrem: Ja
   Kardborreknäppning: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Klaveness Mette I - 14601 Känga - Svart (Dam)
Kraftigt sulad halvkänga i bred vidd
1700 kr
Klaveness Kos Toffel - Svart (Unisex)
Varm och skön ullfodrad toffel för dam och herr
900 kr
Klaveness Toffel - 0080 - Röd (Dam)
Skön röd yllefodrad toffel
860 kr
Klaveness Thore BOA Promenadsko - Svart (Herr)
Lätt promenadsko med bred läst och boasnörning
1900 kr

Senast visade

Klaveness Naturform Sandal - Brun (Unisex)
Sandal med bred läst, hälrem och utbytbara inlägg
1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.