✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Rudi Low - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (SVART_7020402206421_CF2r)
Klaveness Rudi Low - Svart (Dam)
Klaveness Rudi Low - Svart (Dam)
Klaveness Rudi Low - Svart (Dam)

Klaveness Rudi Low - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7020402206421_CF2r
Bred vidd: Ja
Dragkedja: Ja
Gummisula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Klaveness Rudi Low är en  snörad känga med  dragkedja. Ovandelen i fetläderger  kängorna en matt yta och ett mycket bra motstånd mot fukt och väta.

Ovandelen regleras i passformen tack vare snörningen om  sju hål.  Skaftet går upp en bit på benet.

Högst upp vid skaftöppningen sitter en dekorativ textildekoration  och hälla. Klaveness Rudi Low har en diskret dragkedja i skaftet vilket underlättar vid snabb av- och påtagning.

Fetläder behandlas bäst med t.ex. läderfett.

Lästen på Klaveness Rudi Low är rymlig vilket passar en bred fot. Innersulan i textil är löstagbar vilket gör attd essa kängor passar bra med formgjutna fotbäddar.
Kängorna är invändigt fodrade med textilfoder.

Yttersulan på Klaveness Rudi Low är tillverkad i gummi och har ett kraftigt mönster för att ge ett bra grepp på varierande underlag.
Storlek3837.538.536.53937
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: