✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Astilbe - Brun (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Mjuktofflor / Dam hos shoemed.se (1514493030-r)

Scholl Astilbe - Brun (Dam)

Art nr:
1514493030-r
Fetläder:Ja
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd):Ja
Reglerbara spännen:Ja
Stötdämpande sula:Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Astilbe - är en lätt och smidig klassisk toffel med korksula och ovandel i fetläder. Den har en Bioprint Adapta sula, som innebär en mer anatomisk uppbyggnad, med bra stöd i hålfoten och i tåvallen.

Fotbädden är täckt med mocka och är skålad i hälen för att samla kroppens egna stötdämpning, dvs. fettkuddarna i hälen. Astilbe ger en bra stabilitet och avlastning. Slitsulan i EVA är fylld med små luftbubblor och ger en bra dämpning. Dessa tofflor är normala i lästen, men astilbe passar bra på de flesta fötter tack vare att den har en reglerbar rem i ovandelen.

Dessa tofflor passar utmärkt som innetofflor för hemmabruk, men även för arbete inom vård och omsorg, skola eller andra arbeten där man går och står mycket om dagarna t.ex. som frisör eller på kontor.
Storlek38394042
FärgBrun
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: