Geox

Geox är ett italienskt varumärke med lätta, flexibla skor som andas bra. I vårt utbud av Geox skor hittar du innovativa skor för dam och herr. Det var under en resa som grundaren Mario Moretti Polegato upptäckte ett enkelt och effektivt sätt att hålla sina fötter varma på, han skar små hål i gummisulorna för ventilation. Han tog med sig sin nya kunskap hem till sin fabrik och skapade den första skon som andas. Idag följer Geox samma grundidé men med en lite mer avancerad teknik.

Geox – Bäraren i åtanke

Geox skor är tillverkade med bäraren i åtanke och är därför både ergonomiska och hållbara. Företaget grundades 1995 och har sedan dess ökat sin försäljning från ursprungslandet Italien, till större delen av världen, däribland Skandinavien. Geox testar sina modeller för kyla och hetta och ser hur skorna då reagerar och sitter på bärarens fot. Geox gör sina skor av läder och textiler som är både stilrena och hållbara. Även deras högklackade skor är designade så att de är så bekväma som möjligt att gå i.

Geox- Design som passar alla tillfällen

Geox har ett brett sortiment som passar både som fritidsskor som arbetsskor. Skorna är gjorda för att kunna bäras bekvämt, men det som utmärker Geox bland andra skovarumärken är just andningen i sulorna.

Geox hos Shoemed.se

Shoemed har ett brett utbud av Geox för både dam och herr. I sortimentet hittar du allt från ballerinaskor för uniformen till snygga boots – som passar att ha privat. Du hittar skor för både sommar och vinter. Hos Shoemed.se hittar du just den Geox-modellen du söker. Har du några funderingar över Geox så kontakta vår professionella kundtjänst för råd eller besök butiken i Stockholm.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-3 av 3 artiklar
Sortera:
Geox Nebula A Promenadsko - Svart (Herr)
Sko i mjuk nappa med elastisk stängning.
1600 kr
Geox Nebula B Promenadsko - Svart (Herr)
Sportig sko i mjuk nappa.
1600 kr
Geox Nebula S Promenadsko - Svart (Dam)
Promenadsko med en optimal stötdämpning
1700 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.