Rockport

Utförsäljning! 50% på alla Rockport

Rockport är varumärket för dig som står och går hela dagarna oavsett om det är på fritiden eller på arbetet. De har gjort sig kända för sina stilrena siluetter, men med en sportig komfort.
Visa mer
Visa mindre
Filtrera nedan:
Visar 1-6 av 6 artiklar
Sortera:
Rockport Aderner Slip-on - Svart (Herr)
REA
Rockports slip-on sko med funktion som en löparsko
750 kr 1500 kr
Rockport City Smart Chukka  Boots - Svart (Herr)
REA
Klassisk herrboots med bra dämpning
750 kr 1500 kr
Rockport DP2 Bike Slipon Slip-on - Svart (Herr)
REA
750 kr 1500 kr
Rockport DP2 Fast T-Toe Promenadsko - Svart (Herr)
REA
Promenadsko i en kombination av läder och slitstarkt tyg
650 kr 1300 kr
Rockport Essential DTL II Wingtip Dressad sko - Svart (Herr)
REA
650 kr 1300 kr
Rockport WT Classic Promenadsko - Svart (Herr)
REA
Promenadsko som även passar till arbetet
400 kr 1600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.