✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (SVART_885999076058_2916r)
Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam)
Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam)

Shoes For Crews Revolution II - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_885999076058_2916r
Antihalk : Ja
Lättvikt: Ja
Oljebeständig sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Shoes For Crews Revolution II är en mycket lätt promenadsko med snörning om  sju hål. Denna sko är vad man kallar en lättviktare då den har en lätthet i sig. Ovandelen är tillverkad i mesh, med är PU förstärkning som täcker framförallt den främre delen på skorna över tåboxen och sidorna. Detta för att hålla en bättre slitstyrka i mer krävande miljöer.

Shoes For Crews Revolution II är en sneakermodell med en sportig innersula i EVA. Innersulan ger en mycket bra sviktkänsla under foten, men är löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar i skorna.

Även mellansulan är tillverkad i EVA, ett mjukt plastmaterial  som består av små luftbubblor. Det är just detta som bidrar till att dessa skor är så lätta och mjuka. Yttersulan i gummi har både oljebeständiga och antihalkegenskaper. Detta gör att Shoes For Crews RevolutionII är en väldigt passande  jobbsko för  t.ex. servering eller kökspersonal. Ovandelen är vattenavvisande, men inte vattentät. Skorna är helt skinnfria.

Mellansulan har även en transperens luftkudde inder hälen, vilket ger en bra stötdämpning i varje steg, samt ett väldigt sportigt utséende på skorna.

Vi rekommenderar dessa skor för tillfällen där man går och står mycket både inom- och utomhus, men inte minst i miljöer där man rör sig mellan våta och torra underlag  inom t.ex. uniformsyrken, servering eller kök.

För att bibehålla en säker användning, medföljer ett litet verktyg till dessa skor. Verktyget används för att göra rent i sulmönstret och för att mäta sulmönstrets djup för optimalt grepp.
Storlek374041
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: