✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Birkenstock Zermatt SFB, Smal läst, Toffel - (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (GRA_4039854683851_10149r)
Birkenstock Zermatt SFB, Smal läst, Toffel - (Dam)

Birkenstock Zermatt SFB, Smal läst, Toffel - (Dam)

Art nr:
GRA_4039854683851_10149r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Skålad häl: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Birkenstock´s framgångssaga började redan 1774 och är än idag ett varumärke som representerar en hög kvalité och funktionalitet. Den anatomiska fotbädden ger stöd i fotens alla håligheter som i sin tur ger stöd åt hela kroppen. Birkenstock har till skillnad från många andra varumärken både mjuka och hårda fotbäddar, samt smala eller lite bredare läster. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA, ett slitstarkt och lätt material. Sedan en tid tillbaka har de även lanserat en badtoffel med samma typ av uppbyggnad som i orgialet. Det finns även en Proffessional kollektion med ESD skydd.
Birkenstock Zermatt SFB, Smal läst är en mysig toffel med anatomiskt uppbyggd fotbädd. Ovandelen i filt håller foten lagom varm året om, då ullfilt har utmärkta egenskaper när det kommer till att hålla fötterna varma och torra. Ovandelen är helt stängt och väldigt mjuk mot foten. Närmast vristen sitter det små resår för ökad flexibilitet när foten är i rörelse.

Dessa tofflor har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden som ger ett mycket bra stöd för fotvalvet och i tåvallen. Fotbädden är även skålad i hälen för ett extra bra stöd i varje steg. Birkenstock Zermatt SFB har en mjuk fotbädd som dessutom är löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar i tofflorna.

Lästen är smal vilket passar bäst på en normal- till lite smalare fot.

Birkenstock Zermatt är en stabil toffel med yttersula i EVA vilket ger en skön sviktkänsla under foten. Dessa tofflorkan med födel användas både inom- och utomhus och det är med stor glädje vi introducerar denna modell med löstagbar fotbädd.

Tofflorna passar  för arbete inom skola eller t.ex. på frisörsalong.
Storlek3640
FärgGRA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: