✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Dr Martens 2976 - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (024040001-r)

Dr Martens 2976 - Svart (Herr)

Art nr:
024040001-r
Dr Martens historia startade någon gång under 1945 i München, när Dr Klaus Maertens tog fram en ny typ av sula för att läka från en skada i foten. Han tog fram en mjuk och dämpande sula, då de traditionella lädersulorna inte var tillräckliga för hans rehabilitering. Men det var först år 1960 som den första snörkängan 1460 kom till, med de karakteristiska gula sömmarna. Den togs fram i samarbete med familjen Griggs i England som hade fått upp ögonen för Dr Maertens mjuka sula. Dr Martens är ett varumärke som framförallt har fungerat som jobbskor, men med åren har utvecklingen gått över till fritidsskor och mycket tack vare musikbranschen där Dr Martens blivit lite av en kult. Kängorna tillveras än idag i England och representerar ett varumärke av mycket hög kvalitet.
Dr Martens 2976 är en varmfodrad skinnboots med fleecefoder. Detta är en klassiker i nytappning, med den vinteranpassade greppsulan WinterGrip, som ger ett tryggare steg på vinterväglag.

Bootsen är lätta att komma i och ur tack vare den flexibla resåren i skaftet och baktill på skaftet sitter en hälla som man kan greppa när man tar på sig skorna. Ovandelen i fetläder är slitstark och behandlas bäst med fetläder eller svart skokräm. Denna modell är bred i lästen och passar en fot med normal- till lite bredare fot med normalhög vrist.

Dr Martens 2976 har en klassisk chelsea siluett och passar till både arbete och fritid. Ovandelen är både vattenavvisante och saltavvisande vilket passar bra i vårt skandinaviska höst- och vinterväder. Vi rekommenderar dessa boots för dig som går och står mycket om dagarna både inom- och utomhus.
Storlek44
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: