✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Frida Promenadsko - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (17143-202-r)

Klaveness Frida Promenadsko - Svart (Dam)

Art nr:
17143-202-r
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Frida är en superlätt promenadsko med väldigt mjuk ovandel i skinn.

Lästen i dessa skor är en K-vidd vilket innebär extra bred läst, men det är inget som siluetten avslöjar. Hästen Frida är en rymlig sko i ett nätt format. Skorna kommer med både elastiska och vaxade skosnören, beroende på vad man vill använda. Ovandelen i skinn är fri från sömmar över tåboxen och känns nästan elastisk.

Skorna är skinnfodrade och fotbädden i skinn är löstagbar för den som vill använda sina formgjutna fotbäddar. Vi rekommenderar dessa skor som arbetsskor för dig som går och står mycket i ditt yrke som t.ex. tågvärd eller inom reception eller servering, men även som fritidsskor.
Storlek3940.5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: