✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Rover W RB9X GTX Promenadsko - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (D5454-0A-r)

Icebug Rover W RB9X GTX Promenadsko - Svart (Dam)

Art nr:
D5454-0A-r
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Rover W RB9X GTX är en sko som passar den äventyrliga lika bra som den passar dig som bara söker efter en praktiskt och  bekväm promenadsko.

Oavsett om du söker en bekväm arbetssko, praktiskt terrängsko eller en allmänt smidig promenadsko för alla tillfällen, så passar Rover just för detta.

Icebug Rover W RB9X GTX är en lätt promenadsko med Gore-Tex. Skorna är  100% vattenavvisande och har en mjuk och följsam ovandel i polyestermesh. Ovandelen är smidig, formbar och slitstark. Ovandelen regleras över vristen tack vare ett BOA - system. Skorna snöras åt genom att man skruvar på boaknappen åt ena hållet, snörningen lossas genom att man drar boaknappen rakt upp.

Mellansulan i EVA gör skorna mycket dämpande och lätta. Med sina ca. 295 gram vågar vi kalla Icebug Rover W RB9X GTX för en lättviktare.

Yttersulan i gummi är odubbad men har ett kraftigt mönster för optimalt grepp på varierande underlag större delen av året. Yttersulan är dessutom tillverkad i 15% återvunnet material, vilket bidrar till ett diskret mönster i yttersulan.Skorna  är  väldigt  stabila  i övrigt.

Vi rekommendrerar dessa skor för både arbete och fritid. Innersulan är dessutom löstagbar om man vill komplettera  med formgjutna fotbäddar.
Storlek37
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: