✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Filippa - Lila (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (15145722-93-r)

Scholl Filippa - Lila (Dam)

Art nr:
15145722-93-r
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Filippa WG AD är en smidig och nätt biosandal utan hälrem.

Den har två reglerbara remmar över vristen och framfoten.
Remmarna är tillverkade i nubuck.

Denna sandal har en Bioprint Adapta-fotbädd som ger ett ordentligt stöd i hålfoten och i tåvalvet. Fotbädden är även ordentligt skålad så att hälen får ett bra stöd. Det skålade hälpartiet håller även ihop fettkuddarna i hälen, vilket är kroppens egna stötdämpning.

Bioprint Adapta är en utformad fotbädd som utgör DNA:t i Scholls kollektioner. Uppbyggnaden gynnar fotens naturliga utformning. Utformningen på fotbädden är sådan att den ska minska överpronation och på så vis vara förebyggande mot hälsporre eller andra besvär som kan uppkomma pga. överpronation. Överpronation innebär att man faller inåt med foten mer än vad som är normalt för kroppen.

Vi rekommenderar Scholl Filippa som en bekväm promenadsandal, men även som arbetssandal inom yrken där man går och står mycket.
Storlek3637384041
FärgLila
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: