✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Scholl Rio AD - Blå (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Sandaler utan hälrem / Dam hos shoemed.se (1514510319-r)

Scholl Rio AD - Blå (Dam)

Art nr:
1514510319-r
Hålfotsuppbyggnad (Anatomisk fotbädd): Ja
Nubuck: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Scholl har sina rötter i Chicago och det var på 20-talet som Dr William Scholl först släppte en serie skor, tillverkade med hänsyn till fötters anatomi. Den affärsidén skulle bli grunden för varumärket i framtiden och är än idag ett starkt kännetecken för Scholl. I sortimentet hittar man flera olika fritidsskor och arbetsskor, men i Skandinavien är det framförallt den klassiska korksulan som representerar Scholl. De flesta korksandalerna har en anatomisk uppbyggnad i fotbädden, även kallad Bioprint Adapta, som ger stöd för både hålfoten och tåvallen, medan slitsulan är i EVA, ett material som är både lätt och sviktande. Scholl har förutom skor, släppt en serie olika fotvårdsprodukter såsom fotvårdande krämer, fotfilar och sulor. 
Scholl Rio Wedge AD - är en lätt och smidig klassisk sandal med korksula och ovandel i nubuck. 

Den har en Bioprint Adapta sula, som innebär en mer anatomisk uppbyggnad, med bra stöd i hålfoten och i tåvallen. Fotbädden är täckt med mocka och är skålad i hälen för att samla kroppens egna stötdämpning, dvs. fettkuddarna i hälen. Rio Wedge AD ger en bra stabilitet och avlastning. 

Denna sandal har en tjockare korksula, vilket gör att man kommer upp lite och det ger en skön avlastning för ryggen. Slitsulan i EVA är fylld med små luftbubblor och ger en bra dämpning. Dessa sandaler är normala i lästen, men Rio Wedge AD passar bra på en smalare fot också tack vare att den har tre reglerbara remmar över foten. 

Dessa sandaler passar utmärkt som innetofflor för hemmabruk eller som semestertofflor. Men även för arbete inom vård och omsorg, skola eller andra arbeten där man går och står mycket om dagarna.
Storlek3742
FärgBlå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: